Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2005-09-22 13:14 Bussar

Idag när jag åkte till japanskan hamnade jag på en modern buss. Moderna bussar är handikappanpassade, så det är ingen trappa in i dom. Det är säkert jättebra, om man har sådanna problem detta är till för att lösa. Nu har jag inte det, utan istället "problemet" att jag är något över medellängd. På gamla bussar leder inte detta till några svårigheter. Visst, det vore trevligt med mer benutrymme, men det är inget jag direkt lider av.

Idag led jag. Jag led av att mitt huvud slog i taket, vilket jag var helt oförberedd på. Naturligtvis var det dumt av mig att sätta mig på en fönsterplats, där taket böldar ner. Att detta går bra på gamla bussar borde jag inte låtit mig luras av. Efter detta satt jag ihopsjunken (säkert mycket bra för ryggen) och slog bara i huvudet en gång, lite lätt, när bussen körde över ett gupp.

På vägen hem hamnade jag på en halvmodern buss, som har samma handikappanpassning, men utan att jag slår i huvudet. På detta sett kan vi observera den snabba utvecklingen mot bussar ingen normal människa kan använda i verkligheten, men som verkar väldigt handikappanpassade på pappret.


Föregående    Nästa