Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2005-06-18 02:29 Alkohol

Idag (egentligen igår nu) stog jag bakom en bardisk och sålde alkoholhaltiga drycker till personer vars ålder jag inte kände till.

Detta låter kanske inte likt mig, så för att förklara det bör vi kanske backa ett par timmar. Här kommer först ett par bilder:

Vikbar cykel Jousting på små cyklar
Jousting på stora cyklar Jousting på stora cyklar

Detta är som ni säkert ser galna människor på galna cyklar. Den första är fritt vikbar där den är vikt, och fullt möjlig att cykla på (jag provade). Dom små är även dom fullt möjliga att använda, men man tenderar att stegra eftersom man sitter för långt bak. Dom stora är säkert även dom helt okej att cykla på, men mindre lätta att ta sig på, och inte trevliga att ramla med.

Och är något otrevligt att ramla från är det en perfekt kandidat att försöka putta ner folk från, såklart. Förvånansvärt nog slutade det bara med skrubbsår.

Efter en sån här grej är det tydligen helt naturligt att vilja dricka öl, om man inte är jag. Och detta leder till nedpackning i en källarlokal med mycket öl i. Då jag inte intresserar mig för att varken dricka öl eller sitta bland folk som dricker öl satt jag istället bakom baren, där det bara dracks mycket sparsamt med öl. Och speciellt för att kunna skriva som jag gjorde i början såg jag till att sälja två öl. (Och naturligtvis var personerna gamla nog, jag vet bara inte exakt hur gamla.)


Föregående    Nästa