Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2006-03-09 18:32 God service och mycket tur

Idag har vi misslyckats duktigt. När jag säger vi menar jag givetvis SUA. Vi har köpt en A1a, vilket inte (efter våra kriterier) är dåligt i sig, men den kommer från Norrland, alltså med bussgods. Eftersom jag inte är från Norrland är bussgods är inte ett företag jag uppskattar så mycket.

Men vi backar lite. 14:40 gick vi på bøffhuset. Där tog det väldigt lång tid innan vi fick beställa, och varje gång vi skulle ha mer sås och potatis (vilket, för den som inte är insatt, var många gånger) så tog det så lång tid att Jonas helt enkelt satt och inte åt ganska mycket.

Därför, och kanske även för att jag är så välkänt bra på att äta, kom vi därifrån en stund efter 16. Vi trodde att det var 16:00, men såvida inte ganska mycket tid försvann spårlöst på väg till proxxi var det nog en stund efter. 16:30 kom vi till proxxi, hämtade min pirra, och gick iväg mot bussgods, alltså tunnelbanan.

Vi kom "perfekt" till tunnelbanan, men eftersom jag numera är nästan helt stationär, och därför har remsa, så fastnade jag bakom folk som tjafsade med spärrvakten, och vi missade därför det tåget. Eftersom SL är bra saknades nästa tåg, och vi fick vänta tio minuter trots att detta är rusningstid. Vi kom slutligen till T-centralen 16:53.

Där irrade vi lite, för det här med att hitta är relativt. Vi kände inte att vi lyckades hitta, och 16:57 ringde vi till bussgods för att förutskicka att vi nästan var där, och därmed hindra dom från att stänga, och kanske få lite hjälp med att irra rätt. Inget svar.

Vi irrade lite till, och 17:00 hittade vi faktiskt bussgods. Bussgods tyckte att dom var stängda, för dom stängde ju 17:00. Inte så väldigt stängda, men dörren var stängd (låst) och hade en pappbit på sig som talade om att det var stängt. Vi väntade på att någon skulle komma ut (så att vi hade en öppning att kommunicera genom), och Jonas försökte då be om att få hämta vårt packet ändå, men det trodde dom inte på.

Eftersom bussgods inte bara har väldigt fin service, utan även otroligt bra säkerhet letade vi lite efter vårt packet bland alla dom som låg utanför, men det verkade inte vara där.

Imorgon försöker vi igen.

Det går säkert åt helvete på något sätt då också.


Föregående    Nästa