Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2006-09-10 23:58 Jag är Jesus på tunnelbanan

När jag skulle hem från proxxi idag så valde jag att underlätta detta med hjälp av tunnelbanan, och fick därför möjlighet till en sån där spännande upplevelse som får mig att blogga.

Spärrvakten stämplade min biljett (tänk, jag skulle ju blogga om remsans försvinnande!), och frågade sedan om jag hade en bror. Det har jag ingen, men han insisterade. En bror som blev korsfäst i jerusalem.

Visst har jag blivit anklagad för att se ut som Jesus förut, men inte av någon jag inte känner alls, och vanligen har jag håret utsläppt när det händer också. Men det här var inte en vanlig stel svensk, utan en invandrare från Afrika (han specificerade inte närmare), och där är folk tydligen mer öppna. Han "varnade" mig för att jag skulle få folk som försökte följa mig om jag åkte till Afrika.

Min erfarenhet säger för all del att det är vanligare att dom försöker sälja hasch till mig, men det var säkert bara i Agadir.

Och slutligen ska jag göra en trend av att fylla i något jag glömde i förra posten, och säga att natten är den enda civiliserade tiden att åka bil.


Föregående    Nästa