Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2006-09-09 05:41 Åka bil med Klas

Idag har jag för tredje gången åkt bil med Klas på allmän väg. Sin vana trogen lurade han mig till något när jag var nyvaken, i det här fallet att jag skulle till proxxi. I princip för att peta på hans defekta Sun-burk, men hittils har vi inte kommit så långt med det. Dessutom är Klas inte här.

Klas är inte här för att han är väldigt förtjust i det här med att köra bil. Jag kom fram till detta då vägen från mig (på söder) till proxxi (på östermalm) visade sig passera bl.a. djurgården och UFSs kansi (i närheten av ropsten, uppfattade jag det som). Nu skjutsar han hem folk medans jag bloggar.

Det jag egentligen skulle skriva om är dock upplevelsen att åka i en bil som körs av Klas. Det är inte så att han är en dålig förare, eller inte i betydelsen att han har dålig kontroll över bilen iaf, det är bara det att det går lite fortare än jag tror dom flesta skulle kört på samma väg. Ett problem som blir mycket mindre på vägar med hastighetsbegränsningar förståss, men i en liten bil känns farten högre, och Klas bil är liten... Och ute på Djurgården mitt i natten kan hastighetsbegränsningar överskridas lite lätt..

Men nu kom Klas tillbaks, för jag är enormt effektiv på det här med att blogga. Så då avslutar jag med det jag glömde säga förra gången: När man vaknar och har dreglat blod på kudden, vilket hände både då jag drog ut tanden och igen nu när dom grävde under den, då känner man att civilisationen inte har kommit så långt ändå.


Föregående    Nästa