Om du vill skicka mig elektronisk post så går det bra.
Och om du vill tillbaks till huvudsidan ska det nog också gå för sig.


2012-03-19 05:12 America, fuck yeah!

Jag verkar ha något mellan tänderna, var gjorde jag nu av tandtråden? Ja just det, den är också stulen.

Firre

USA är ett land med många egenskaper, vissa bättre än andra. Till exempel har dom mycket bättre kineser än Sverige. Å andra sidan har jag aldrig blivet bestulen på nånting i Sverige, men lyckades bli av med det mesta jag hade med mig på bara en vecka i USA.

Jag var i Kalifornien (med jobbet), och vi satt och åt (jättegod) kinesmat i vad vi uppfattade som ett snällt, fint och säkert område. På parkeringsplatsen stod vår (hyr)bil, tillsammans med en del andra bilar. Nya, fina bilar. Vi blev klart förvånade när någon hade krossat bakrutan och fiskat upp vår packning.

På grund av detta har jag inte lika snygga bilder på USA som jag annars skulle haft. Å andra sidan gav det en ursäkt att åka till San Francisco (för att skaffa nya pass) som vi annars inte skulle haft. Så några bilder därifrån passar nog bra nu.

Hus i San Francisco Gata i San Francisco

Två bilder är nog lagom, man ska inte vara för frikostig. Alla som försökt fotografera något som lutar vet hur lite det syns på bilder, och förstår därför hur extremt mycket den där gatan lutade. Hoppas jag.

Betydligt mer oroande än lutande gator är förresten hur lite arg jag blev. Var är min inre eld? Den sorten jag skulle behöva för att styra en stor humanoid robot alltså? Den verkar helt saknas. Det är nästan bara min magnifika llama-mössa jag är arg över. Och mitt jättebra ministativ. Grr!

Rör


Föregående    Nästa